off
  
 سرتيتر اخبار

  

  
 دستورالعمل ورود به مناطق مذكور دربند الف ماده 3 قانون حفاظت و بهسازي محيط زيست و عبور از آنها نوشته شده توسطadmin در تاريخ دوشنبه 22 شهريور 1389 - 13:17

فصل اول

پاركهاي ملي - آثار طبيعي ملي

ماده 1- ورود و عبور و توقف در پاركهاي ملي و آثار طبيعي ملي مستلزم تحصيل پروانه يا اجازه از سازمان حفاظت محيط زيست مي‌باشد.

ماده 2-  شرايط ورود -  عبور و توقف در پاركهاي ملي و آثار طبيعي ملي و فصول و ساعات مجاز آن و همچنين نحوه تحصيل پروانه يا اجازه مربوط به بهاي آن بر حسب مورد براي هر يك از پاركهاي ملي و آثار طبيعي ملي با توجه به مقتضيات مكاني و طبيعي آن تعيين و به متقاضيان ارائه و حسب مورد به اطلاع عموم خواهد رسيد.

ماده3- حمل هر نوع سلاح در پاركهاي ملي و آثار طبيعي ملي براي عموم (به استثناي مأمورين ذيربط سازمان) بدون اجازه كتبي سازمان حفاظت محيط زيست ممنوع مي‌باشد. سلاح متخلف توسط مأمورين سازمان ضبط و در صورتيكه طبق قوانين جاري جرمي صورت نگرفته باشد، به صاحب آن پس از خروج از پارك مسترد خواهد شد.



فصل دوم

پناگاههاي حيات وحش- مناطق حفاظت شده

ماده 5- ورود و عبور توقف در پناگاههاي حيات وحش و مناطق حفاظت شده به منظور بازديد، عكسبرداري و سياحت آزاد مي‌باشد مشروط بر اينكه به رستنيهاي منابع ملي آسيبي نرسيده و موجبات آرامش حيات وحش بر هم نخورد.

ماده 6- حمل هر نوع سلاح در مناطق حفاظت شده و پناگاههاي حيات وحش(به استثناي جاده‌ها و معابر عمومي) براي اشخاص غير ساكن اين مناطق بدون كسب اجازه از سازمان ممنوع مي‌باشد.



فصل سوم

موارد متفرقه

ماده 7- هرگونه محدوديت و ممنوعيت و امتيازاتي كه در قانون حفاظت و بهسازي محيط زيست و آيين‌نامه اجرايي آن درباره ورود و عبور و توقف در مناطق مدكور در بند الف ماده 3 قانون مزبور براي اشخاص حقيقي و حقوقي مقرر است لازم‌الرعايه مي‌باشد.

ماده 8- اشخاص زير ملزم به تحصيل اجازه يا پروانه طبق مفاد اين دستورالعمل نمي‌باشند :

الف - كساني كه به موجب ماده 8 قانون حفاظت و بهسازي محيط زيست و تبصره يك و دو ماده 11 و ماده 12 آيين‌نامه اجرايي قانون مذكور مجاز به ورود و عبور و توقف در مناطق درج در بند الف ماده 3 قانون مزبور مي‌باشند.

ب - كساني كه طبق ماده 4 قانون حفاظت و بهسازي محيط زيست در داخل مناطق مندرج در بند الف ماده 3 قانون فوق الذكر، قانوناً داراي حق مالكيت يا حق انتفاع مي‌باشند.

ج - كساني كه بر اساس موافقتنامه وزارت معادن و فلزات و سازمان داراي پروانه معتبر اكتشاف و بهره‌برداري از معادن مي‌باشند.

ماده 9 - اين دستورالعمل به استناد ماده 10 آيين‌نامه اجرايي قانون حفاطت و بهسازي محيط زيست مصوب اسفند ماه 1354 به تصويب رسيده و از اول مهر ماه 1355 تا زماني كه دستورالعمل جديدي تصويب و ابلاغ نشده است، لازم‌الاجرا مي‌باشد.



> نظر 0   -   تعداد بازديد 408 نسخه چاپي
  
  
 نظرات

هيچ نظری ارسال نشده است
  
  
 ارسال نظر

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد
  
off
سامانه آموزش از راه دور
ورود به سامانه آموزش
مترجم
مشاوره و تبادل نظر آنلاين
_

ورود
شناسه كاربري

رمز عبور

من را به خاطر بسپار



شما هنوز عضو سايت نشده ايد ؟
اين قسمت را براي عضويت در سايت انتخاب نماييد

كلمه عبور خود را فراموش كرده ايد؟
كلمه عبور جديد را از اين قسمت دريافت نماييد.
_

گالری تصاوير اسلايدی
_
راهنما تابلوی گفتگوی کوتاه
براي ارسال بايد وارد سيستم كاربري خود شويد.

admin
يكشنبه 20 اسفند 1391 - 13:36
با سلام لطفا برای یادداشتها و گفتگوی طرلانی از بخش مشاوره آنلاین استفاده نمایید. با تشکر

آرشيو پيغام ها
_

زبان سایت

لطفا یک زبان را انتخاب کنید

CHOOSE YOUR LANGUAGE



بعد از انتخاب زبان سایت بطور اتوماتیک به روز میشود
_

Copyright © 2005
Designed by kms.co.ir