off
  
 Articles>صنعت و معدن >صنايع معدنی

آشنائی با ماشین آلات تولید تری دی پنل
سيستم صفحات ساندويچي با بتن پاششي (تري دي پانل)
Lightweight Three Dimensional Sandwich Panels
به كارگيري بتن، به عنوان يك ماده اصلي ساختماني، نياز به قالب بندي، داربست و اختصاص زمان براي گيرش، عمل‌آوري و مقاوم شدن آن دارد. از اين‌رو، از مدت‌ها قبل، ساخت قطعات بتني پيش‌ساخته مورد توجه قرار گرفت و پيشرفت‌هاي چشمگيري به لحاظ ارائه انواع سيستم‌هاي پيش ساخته حاصل شد.
ايراد اصلي استفاده از قطعات پيش‌ساخته بتن مسلح، در درجه اول، نحوه اتصال قطعات است كه يك مشكل سازه‌اي است، و در درجه دوم، حمل قطعات از كارخانه به محل نصب است كه يك مشكل اقتصادي محسوب مي‌شود. مشكل دوم از آنجا ناشي مي‌شود كه قطعات بزرگ معمولاً سنگين و حجيم هستند، لذا هزينه و زمان حمل آن‌ها قابل ملاحظه است. به همين دليل، سعي شده است تا حجم يا وزن و يا زمان حمل قطعات تا حد امكان كاهش يابد.



آشنایی با گروت و ملات خشک
ملات خشک که در زبان انگلیسی اغلب با نام های Dry Mix، Ready Mix Mortar، Dry Mortar از آن یاد می شود از ترکیب سه ماده اصلی یعنی سیمان، سنگدانه ها و مواد افزودنی شیمیایی تهیه می شود. نسبت ترکیب و نوع مواد یاد شده براساس تولید محصولات مختلف ملات خشک متفاوت است.



پوكه معدنی
پوكه معدني چيست؟

پوكه معدني دانه‌هاي سبك حاصل از فعاليتهاي آتشفشاني است. مزيت عمده پوکه معدني نسبت به مصالح ساختماني مشابه از قبيل شن و ماسه، وزن مخصوص بسيار كم (كوچكتر از 0.7)، دارا بودن درجه سختي بالا و نيز تخلخل فراوان مي‌باشد. رنگ اين ماده معدني سفيد يا خاكستري مايل به سفيد يا زرد است. پوكه معدني داراي دانه‌بندي‌هاي متفاوت از ذرات غباري تا قطعات بزرگ با قطر بيش از 100 ميليمتر است. هر يك از اندازه‌هاي فوق براي مصارف بخصوصي كاربرد دارند. نمونه‌اي از نحوه استخراج پوكه معدني به صورت عدسي‌هايي با قطر 50 تا 100 متر و ارتفاع حدود 5 متر در زير لايه‌هايي از خاك و سنگ وجود دارد. پس از حفر ترانشه توسط بلدوزر عمليات باطله‌برداري يعني برداشتن سنگ و خاك از روي لايه‌هاي پوكه معدني انجام مي‌شود. در مرحله بعد عمليات بارگيري به كمك لودر صورت مي‌پذيرد. ماده معدني به وسيله كاميون كمپرسي از محل معدن حمل مي‌شود.



معدنكاري ( زغالسنگ ) و تبعات زيست محيطي آن
خلاصه مقاله:

فعاليت هاي مختلف صنعتي اغلب باعث بروز مشكل آلودگي گرديده و تبعات زيست محيطي را نيز به همراه دارد . معادن زغالسنگ، سيليس، آزبست، نفت و گاز هر كدام به نوعي در آلودگي محيط زيست سهيم هستند كه عوارض آن ها به صورت آلودگي گوگرد و بيماري هايي نظير سيليكوسيز و آزبستوسيز مي باشد . در معادن زغالسنگي كه به صورت روباز يا زيرزميني استخراج مي شوند مواد باطله در حين استخراج و بعد از استخراج داراي مقداري پيريت مي باشند كه اين پيريت موجود در اثر نزولات آسماني حل گرديده و توليد گوگرد مي نمايد كه با نوسانات آب هاي زيرزميني، عدم پمپاژ آب هاي زيرزميني معدن ( آبكشي ) موجبات آلودگي آب هاي زيرزميني و خشك شدن پوشش گياهي را فراهممي آورد .
سوخت زغالسنگ از نقطه نظر توليد No2 , No, Co2 , So2 و جيوه و كادميوم و ديگر فلزات سنگين موجبات آلودگي محيط زيست و باران هاي اسيدي را فراهم ساخته كه بايد اقداماتي در جهت محدود نمودن سوخت آزاد زغالسنگ و تمهيداتي جهت حداكثر جذب مواد مضر فوق الذكر انجام گيرد .


كلمات كليدي:

زغالسنگ، پيريت، تبعات زيست محيطي، آب هاي سطحي، آب هاي زيرزميني، باران هاي اسيدي


[ لينک دايمي به اين صفحه: http://www.civilica.com/Paper-ICECRM03-ICECRM03_088.html ]
  
off
Login
Username

Password

Remember Me



Not a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
_
Site language

Please select Your language



after selection site will reload automatically
_

Copyright © 2005
Designed by kms.co.ir